På svenska In English

Villkor och information

Vi vill att du som kund ska vara nöjd och glad när du handlar av oss. Skulle du av någon anledning inte var nöjd önskar vi att du hör av dig till oss för att vi skall kunna rätta till vad som eventuellt blivit fel. Vi följer Konsumentköplagen.

Bekräftelse och betalning 
När vi har mottagit din beställning mailar vi en bekräftelse med slutsumma och ordernummer. Om du inte redan betalat med kort, betala in till vårt bankgiro där du anger ordernummer och namn som referens. När vi registrerat din betalning skickar vi dina varor. 

Om du valt bankgiroinbetalning reserveras din beställning i sju dagar efter att du fått bekräftelsen. Har vi inte fått någon betalning inom denna tid får du en påminnelse, efter ytterligare några dagar tas din beställning bort. Alla priser är inklusive moms.

Frakt
Fraktkostnaden är 30 kronor per beställning inom Sverige och 50 kronor till övriga länder för alla produkter utom lamporna.
För lampor till länder utanför Sverige debiterar vi 170 kronor.

Leverans
Leveranstiden är cirka en vecka. Skulle vi av någon anledning ha annan leveranstid på någon vara får du information om det via mail.

Byte och retur
Om du skulle vilja returnera eller byta din produkt kan du självklart göra det. Vi förutsätter då att produkten är oanvänd och att den returneras i oskadat skick. Vid retur eller byte betalar du själv returfraktkostnaden.

Personuppgifter
Personuppgifter och e-postadresser lagras i vårt kundregister. Ingen obehörig har tilllgång till detta register och personuppgifter och/eller e-postadresser lämnas inte ut till andra företag. Du kan när som helst kontakta oss för att ta del av uppgifterna, ändra eller radera dem.
 
Copyright © 2008-2014 Wind in Mind | E-post: info@windinmind.se | E-handelslösning från Textalk Webshop