På svenska In English

27 december 2012
Nu rear vi lampor, plånböcker, väskor, pennfodral och necessärer i massor av färger. Passa på direkt när det fortfarande finns mycket att välja på!

29 november 2012
Gåshaga Sealodge hotell och restaurang på Lidingö har valt våra lampor till sin maritima inredning. Det är vi glada och stolta över! Fyra taklampor Skagerrak small hänger över baren och bordslamporna finns både i loungen och i receptionen.

23 november 2012
Vad roligt att så många besökte Wind in Mind på Gåshaga Sealodge i helgen och var med i vår gissa-hur-lång-tampen-är-tävling. Vilda gissningar eller noggranna funderingar gav förslag på tamplängd från 5 till 123,04 meter. Tack för ert engagemang! Nu har vi mätt tampen och den är 30 meter och 49 centimeter lång. Vinnare av en Skagerrak small är Raoul Dalén som gissade 30,07m.

13 november 2012
Helgen 17-18 november ställer Wind in Mind ut på Navigare Yachtings minimässa på Gåshaga Sealodge, Lidingö. Generösa rabatter, utlottning av seglingsveckor, seminarium med Klabbe Nylöf, matchracing och mycket annat utlovas.

5 oktober 2012
Flera av våra kunder har uttryckt önskemål om en mindre variant av taklampa i segelduk. Därför har vi fyllt på lampfamiljen med Skagerrak small som är sydd i dacron och Skagerrak small thunder i dacron kombinerat med kolfiberlaminerad segelduk i grafiska mönster. Lamporna har samma storlek som skärmen Skagerrak bordslampa. Tamp och sladd finns i olika färgkombinationer.

5 juli 2012
Wind in Mind ställer ut produkter i Player's Lounge under Swedish Open i Båstad

15 juni 2012
I dag firar vi Global Wind Day med 20% prissänkning på utvalda produkter. Vi är med och sponsrar den fototävling de kallat Wind in Mind med fina priser från Wind in Mind! De nedsatta priserna gäller hela helgen.

9 maj 2012
Vi är stolta över att presentera vårt iPhonefodral iSail med en ny smart konstruktion! En gummicord håller telefonen på plats och lyfter upp den ur fodralet när man för gummicorden till sidan, en enkel konstruktion med smart dubbelfunktion. Det finns en extra öljett på kanten om man vill kroka i ett band eller något annat att bära den i. Telefonen får plats både med och utan skal och fodralet passar till iPhone 3, 4 och 4s. Bland dem som inspirerade oss har vi lottat två vinnare som får varsin iSail, GRATTIS till Johan Beckmann och Gunilla Ekholm.

29 mars 2012
Det var riktigt kul att ställa ut på Sjøen for alle.
I omröstningen mellan färgerna på iPadfodralet iSea har vi lottat ut ett iPadfodral iSea och fyra små necessärer Breeze. Vinnare av iSea är Beate Haram. Felix Loven, Inger Hatch, Anders Fagerli Nilsen och Berit Hagen vinner varsin Breeze. 

15 mars 2012
Wind i Mind ställer för första gången ut på Sjøen for alle, Norges största båtmässa i Lillestrøm utanför Oslo, vi finns på Sjølyst Marina i Hall E 22-25 mars. Där premiärvisar vi vår nya weekendbag Monsoon och dessutom iPadfodralet iSea i två nya färger.

Nyhetsarkiv:

Nyheter 2011

Nyheter 2010

Nyheter 2009

Nyheter 2008 

 
Copyright © 2008-2014 Wind in Mind | E-post: info@windinmind.se | E-handelslösning från Textalk Webshop