På svenska In English

Nyheter

23 oktober 2018
Nu har vi lottat ut en Skagerrak bordslampa bland er som handlade från oss mellan 12 och 21 oktober. Glad vinnare är Agnes som fått meddelande från oss på mail.

2018
Wind in Mind fyller 10 år!
Inspirerade av passion till segling, vind och hav startade vi Wind in Mind. Idén har alltid varit att ta vara på den segelduk som inte blev segel och låna hantverket av segelmakare. Miljötänket är ständigt närvarande och kvalitén är mycket viktig för oss. Oändligt många prototyper har skapats genom åren, varav en hel del finns som färdiga produkter här på windinmind.se. Det är lika kul nu som då att arbeta med segelduken och dess möjligheter.
Vi är glada och tacksamma för all den fina respons vi fått genom åren. Det är ni kunder som mest av allt inspirerar oss att fortsätta vårt skapande i segelduk.
Firar gör vi bland annat med att lotta ut en lampskärm
Skagerrak bordslampa.
 Alla ni som gör en beställning mellan 12 och 21 oktober är med. Ta chansen att bli den som får behålla känslan av segling hemma när höstmörkret gör sig påmint.

24 november 2016
De senaste veckorna har vi sytt för fullt inför julen och vårt fina erbjudande. Handlar du för 500 kr, skickar vi med en matchande portmonnä Puff. Kommer du upp i 1 000 kr, skickar vi istället med en flygnecessär Flying Breeze. Eller handla ännu mer - så får du fler. Erbjudandet gäller fram till 15 december.

3 mars 2016
Samtidigt som Allt för sjön pågår i Stockholm 5-13/3 har vi rea på lampor, plånböcker, pennfodral och necessärer i blandade färger. Passa på att handla nu direkt när det fortfarande finns mycket att välja på!

10 december 2015
Kom ihåg att du får ett par Julgransegel, ett styrbord och ett babord, när du köper två segelduksprodukter. Vid köp av fyra produkter skickar vi med två par segel osv. Erbjudandet gäller till den 17:e december som också är sista dagen att beställa för att få segelduksjulklapparna till julafton.

15 juni 2015
Wind in Minds webshop finns också på engelska nu.

27 februari 2015
Samtidigt som Allt for sjön pågår i Stockholm 28/2 till 8/3 har vi rea på lampor, plånböcker, väskor, pennfodral och necessärer i blandade färger. Passa på att handla nu direkt när det fortfarande finns mycket att välja på!

9 decenber 2014
Helgen 13-14/12 ställer vi ut på Navigare Boatshow i Saltsjö-Duvnäs. Där kommer våra produkter att finnas till rabatterade priser - välkomna på julklappsshopping!

20 november 2014
Varmt ljus med frostig lyster - går det ihop? Ja, kolla in vår nyaste lampa i segelduk. Skagerrak small frost och Skagerrak frost bordslampa ger samma varma sken som Wind in Minds övriga lampor och ändå ett krispigt skimrande ljus. Vi tänker frostiga klipphällar i skärgården under en varm vintersol.

30 september 2014
Vi har fått tag i en remsa exklusiv 3DL-duk och sytt upp ett begränsat antal necessärer Breeze i höstfärger. Just nu till förmånligt pris.
Ett tips är att besöka oss på Facebook, där du kan vinna en Puff portmonnä i någon av de fina höstfärgerna.


1 april 2014
Segelduk på tapeten nu i dubbel bemärkelse hos Wind in Mind. Atlantic väggförvaring - smart och användbar finns i två varianter; Atlantic i transparent duk laminerad med vita trådar och Atlantic thunder i kolfiberlaminerad segelduk.

20 mars 2014
Wind in Mind sponsrar J/24-besättningen SWE994 med varsin Breeze och Puff. De ska segla EM i sommar med båten FOR FUN. Vi håller alla våra tummar.

6 december 2013
Nu gör nyheten segeljulgranar våra populära julgransegel sällskap som segeldukspynt i granen eller runt halsen på glöggflaskan.

5 september 2013
Tack alla som besökte Wind in Minds monter på Allt på Sjön i Gustavsberg. Vår gissa-hur-lång-är-tampen-tävling lockade många. Vilda gissningar eller noggranna funderingar gav förslag på tamplängd från 5,10 till 300,10 meter. Tack för ert engagemang! Nu har vi mätt tampen och den är 28 meter och 93 centimeter lång. Grattis till Erik Dillner som gissade på 30 meter! Du var närmast och vinner en väska Monsoon. De fyra vinnarna av varsin Breeze necessär är: Malin Westin, Fabian Kristiansson, Ulrike Kelter och Thomas Hannerz

27 augusti 2013
Tillsammans med Cover Up Kapellmakeri ställer vi ut på den flytande båtmässan "Allt på Sjön" i Gustavsberg 30 augusti till 1 september. Vi finns där med flera mässerbjudanden. Och så har vi tävling med fina priser. Vi ses i Monter 23!

17 juli 2013
Är vi i Båstad och syr Wind in Mind-produkter tillsamman med världseliten i damtennis.

17 maj 2013
Wind in Minds lampor har flyttat in på det mysiga hotellet Maritim i Simrishamn. Segeldukslamporna finns också sedan en tid tillbaka i matsalen på trevliga Fagerudd Konferens i Enköping. Det känns kul och hedrande att våra lampor finns i så fina miljöer.

20 mars 2013
Tävlingen som vi hade på båtmässan är avgjord - och vi har summerat rösterna. Den grafiskt mönstrade Skagerrak thunder bordslampa var den lampa som flest skulle vilja ha i sitt hem. Den fick 51% av alla röster. Tvåa var vår klassiska Skagerrak bordslampa som fick 27% av rösterna. På tredje plats kom den nya Skagerrak haze bordslampa med sitt skimrande ljus. De som gillade den var lite färre men i gengäld var de verkligen förtjusta.

Vinnaren är Karin Lindbäck som får en Skagerrak haze bordslampa, Grattis! Utöver en bordslampskärm har vi fyra vinnare av varsin Breeze necessär; Anna-Lena Beckman, Benny Bogren, Veronica Knautz och Lars Sörqvist. Grattis till er också! Meddela vilken färg på Breeze som ni vill ha, så kommer den med posten. Hurra för alla som tävlade, det är alltid kul att få veta vad ni tycker!

21 februari 2013
Inför båtmässan Allt för sjön 2-10 mars presenterar vi de mindre lampskärmarna i en ny silverskimrande segelduk. Skagerrak small haze och Skagerrak haze bordslampa. Välkomna att träffa oss i monter C20:20.

Nyhetsarkiv:

Nyheter 2012

Nyheter 2011

Nyheter 2010

Nyheter 2009

Nyheter 2008 


 
Copyright © 2008-2014 Wind in Mind | E-post: info@windinmind.se | E-handelslösning från Textalk Webshop